نگرانی‌ها از وضعیت بهداشت اصناف در لرستان!

اخیراً ویدیویی از آشپزخانه یکی از تالارهای پذیرایی لرستان منتشر شده که نشان‌دهنده بوی نامطبوع گوشت و نکات نگران‌کننده دیگری است.

گزارش ویدیویی پایگاه خبری سرخط در این رابطه را در لینک زیر ببینید:

کلیک کنید

این موضوع تنها یک نمونه از ضعف نظارت بر بهداشت محیط و اصناف در استان ماست.

از استفاده از کنجد سیاه در نانوایی‌ها و قنادی‌ها تا نگهداری نادرست مواد غذایی در سوپرمارکت‌ها و استفاده از رنگ غذا به جای زعفران، همه و همه نشان‌دهنده نیاز به نظارت جدی‌تر از سوی دانشگاه علوم پزشکی لرستان و اتحادیه اصناف است.

بیایید خواستار بهبود شرایط بهداشتی و غذایی در استان‌مان باشیم. ما شایسته زندگی سالم هستیم!

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.